Noen av dagens matskandaler skyldes svikt i grunnleggende rutiner. Renhold, vedlikehold og opplæring er grunnforutsetninger som må gis høy fokus og driftes godt for å sikre produksjon av trygg mat med riktig kvalitet. 

Renhold er et av våre søsterselskaps viktigste fokusområder. Våre konsulenter i Aco Kjemi har lang erfaring med opplæring av renholdsteam og oppfølging av renholdsprosessen i praksis. 

Vi kan tilby flere kurs innen daglig- og industrielt renhold. 

Geir2016 709x591

Ta kontakt for mer informasjon.

Mvh

Geir Johnsen  

 

Her er noen eksempler på kurs vi kan tilby: 

Motivasjon og holdning til yrket

Deltagere får en morsom dag, hvor mennesket er i sentrum som den største ressursen. Kurset er rettet mot renholdsyrket, men passer også for personell innenfor andre yrker hvor det stadig er endringer i faget og organisasjonen.

Teamarbeid

Kurset gir en innføring i hvordan man skal jobbe mot et felles mål i samarbeid med andre mennesker, samt hvordan man kan gå inn på hva hvert enkelt menneske har som spisskompetanse.

Prioritert renhold 

Det gis et innblikk i hvordan man kan prioritere i en travel renholdshverdag. Det gis kunnskap om materialer, smuss og kjemi, samt forslag til rette metoder. Hva, hvordan og hvorfor-prinsippene.

Daglig og periodisk renhold

Deltagere får et innblikk i daglig renhold, og hva som må gjøres av periodisk renhold. Det gis fokus på hvilke områder/objekter som rengjøres i de forskjellige tidsrommene, samt gjennomgang av grunnleggende materialer, smuss, kjemi og metodekunnskap for å gjennomføre et tilfredsstillende renhold.

NS Insta 800

På dette kurset går vi gjennom kvalitetsmålesystemet NS Insta 800, som pr i dag er det eneste systemet for renhold som er godkjent i Norge. Vi går gjennom hvordan vi rengjør og hvordan vi visuelt kan måle renholdet. Dette er en meget god og viktig dokumentasjon for fremtiden.

Gulvpleie

Deltagere får en gjennomgang av alle gulvtyper, samt hvilke behandlinger og vedlikeholdsmetoder som er best pr gulvtype.

AC Kurskatalog 2014 Page 17 Image 0001lav

 


aquaticConceptGroup

aquatic consult

a-hyigene

a-kjemi

a-pharma

food