I 2004 ble Aquatic Consult AS, som de eneste i Norge, regregistrert som opplæringssenter i HACCP av den internasjonalt anerkjente organisasjonen Royal Society for Public Health (RSPH). Dette er et kvalitetsstempel på vårt kurskonsept som vi er meget stolte av.

For våre deltakere betyr det at kursprogram og -innhold tilfredsstiller internasjonale krav, og at våre foredragsholdere er kvalifiserte til å forelese i HACCP på grunnleggende og videregående nivå. Det er høy ståprosent på eksamen, noe som betyr at læringsutbytte på kursene er godt.

Vi tilbyr HACCP-eksamen utviklet av RSPH på 2 nivåer: Level 2 Foundation Certificate in HACCP (pris kr 1250,-) og level 3 Award in HACCP for Food Manufacturing (pris kr 1250,-). Eksamen kan tas i forbindelse med HACCP Workshop og HACCP Videregående kurs, samt på bedriftstilpassede HACCP-kurs (min 2 dagers kurs).

Referanser: siden oppstarten av våre kurs i 2003, har vi kurset flere tusen personer fra matrelaterte bransjer. Be om referanseliste.

Aquatic Consult ønsker hele tiden å ha oppdatert kunnskap om forhold som er av betydning for matindustrien. I tillegg til at våre konsulenter deltar på aktuelle kurs og seminar i Norge, henter vi også informasjon og kompetanse fra internasjonale organisasjoner:

RSPH- Royal Society for Public Health - er en internasjonalt anerkjent uavhengig organisasjon som promoterer trygg mat og hygienearbeid i alle land. RSPH godkjenner opplæringssentre som tilfredsstiller standarder for opplæring i blant annet HACCP. RSPH-godkjente sentre kan tilby sine deltagere eksamen som leder til en RSPH godkjennelse. I dag finnes det over 800 godkjente opplæringssentre i UK og andre steder i verden.


aquaticConceptGroup

aquatic consult

a-hyigene

a-kjemi

a-pharma

food