foodforum2017

Kurskoordinator: Kirsti Mathisen

Kurs, temadager og konferanser for matindustrien

Aquatic Food Forum 2017
Varighet: 2 dager
5.-6. september Oslo

Les mer

Allergenhåndtering
Varighet: kl 10.00-17.00
På forespørsel

Les mer

Fagdag - trygg mat og renhold
Varighet: 10.00-17.00
18. september Værnes

Les mer

Nyhet! HACCP for Lager og Distribusjon
Varighet: kl 10.00-17.00
21. september Lillestrøm

Les mer

Praktisk revisjonskurs for matindustrien
Varighet: 3 dager
17.-19. oktober Tønsberg

Les mer

Rotårsaksanalyse
Varighet: Kontakt oss
24. oktober Lillestrøm

Les mer

HACCP Innføring
Varighet: kl 10.00-17.00
31. oktober Lillestrøm

Les mer

HACCP Workshop
Varighet: 3 dager
7.-9. november Bergen

Les mer

Grunnleggende mikrobiologi
Varighet: kl 10.00-17.00
14. november Oslo

Les mer

Prøvetaking og holdbarhetsforsøk - workshop
Varighet: 2 dager
15.-16. november Oslo

Les mer

Food Fraud/Matsvindel - Risiko og sårbarhetsanalyse
Varighet: kl 10.00-17.00
5. desember Lillestrøm

Les mer

HACCP Videregående
Varighet: 2 dager
Vår 2018 Oslo

Les mer

FSSC/ISO 22000
Varighet: kl 10.00-17.00
På forespørsel

Les mer

 

 

 


aquaticConceptGroup

aquatic consult

a-hyigene

a-kjemi

a-pharma

hygieneLtd

food